Syuqran Jazilan for d click :)

My Friend

Khamis, 17 September 2009

sahabatku.....

assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh...........
dalam sibuk umat islam mmbuat persiapan menyambut syawal yg bakal tiba bebrapa ari lagi... aqu mendapat 1 sms from Razak... "assalamualaikum.. saya rahim,adik razak...nak maklumkan razak baru sahaja dikejarkan ke hospital s.siput perak dan mungkin akan transfer ke hospital besar ipoh pkul 11mlm. dia terlibat dlm kemalangan lepas balik dri solat asar td..saya harap kite besama2 mdoakn die,tq".....

aqu amat terkejut menerima msg ini mcm x percaya ini berlaku apath lagi pda sahabatku Abdul Razak..pdhal kul 12.39pm td die bru msg bg no.edc aqu. sebak juga ku rasakan kerna terlalu banyk kenangan kami bersama sejak ada program NPI..he's my partner too in biz so kerap kluar bsama membincngkan hal yg sepatutnya n follow d event.

laz aqu bsama ngn die mlm rabu...coz after subuh dy bertolak balik ke perak bsama bapa die. after we back from opis, im n suhaida minta tolong die singgah masjid jamek coz nk buy smting...so die cool mnolong ktorg,alhmdulillah...after dat ktorg bsahur n terus balik....

Razak 4 me is gud guys sbb die sorg yg amat penyabar n teramat sabar orgnya.
klu sesiapa yg x knl die mcm ktorg dulu mst ckp die nie berlagak lbh. tapi bila dah kenal btol2 mst ada yg akan jatuh cinta ngn peribadinya. smpikan my new frenz boleh suka dgn razak nie...ktorg pown terkejut gaklah ngn pgakuan die yg suka pd RAzak..tapi kami xlah...juz frenz n frenz 4ever.

actualy byk ag saat kami bersama...guraw senda, suka duka.....lbh2 ag die ngn my frenz sorg nie suhaida...razak n sue always gado klu jumpa...itu xkena ini x kena..bydway, it's sweet n bukannya gado mcm bmusuh...dorg mcm adik n abg.. kdg2 aqu hnya mampu ketawa n gelak meihat telatah mereka. hepy gudlucky!!!

agak lucu 1kisah nie...yg mana die ajak ktorg balik ampng skli ngn die aritu,i 4 got berapa aribulan tapi in ramdhan lah...so i,sue,izzty n aisyah ikutlah...mcm besa i hnya jdi penumpng d belakang n never duk depan. dalam keceriaan dy kata 'saya dah dapat my park kat caltex,so xyah susah2 ag"..ktorg hya senyum jelah ngn apa yg die kata.....laz2 masa die nk gerak kluar ada mamat kat caltex nie tahan n gtaw park kena bayar rm5...so ngn muke slumber dy bayar je kat mamat tuw tnpa ckp pape...

actually byk ag lah cerita2 ktorg ngn dy terutama masa kat bazar...ondaway balik dri kolej. p bank. klcc. opis. d kdai mkn. byklah....biarlah ia mjadi kenangan d hati ini bersama sahabat sejati itu...
skunk nie razak still koma.....aqu doakan agar dia cepat2 sedar dri koma n sembuh dri kesakitan ini....aqu harap juga agar razak tabah n strong mghadapi ujian ALLAH ini..

kami d sini mdoakn anda cepat2 sihat.....
segala ujian ALLAH x mengenal siapakan gerangan nya....
kerna kite d sisi Allah semuanya hnya sama saja....
bersedialah untuk sgala2nya......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan