Syuqran Jazilan for d click :)

My Friend

Khamis, 12 November 2009

*memori*







Assalamuaikum...
ini adalah adik bongsu lelaki ( Abu Qotadah ) and adik bongsu perempuan ( Nur'Muthmainnah )
dorg nie punya sikap yg uniq...apa2 pun mereka bersama.

gambar nie d ambil awal bulan 11, time tu saya kat rumah tengah cuti semesta..naik semesta ini saya sem4 lah. kat rumah masa cuti saya banyak abiskan masa dgn merka , surfing internet., buat kerja rumah, bual2 ngn ummiabah n etc...

itu jelah. bekerja? xboleh..d rumah nie mcm2 kerja boleh d buat..start dari kerja as maid (guraw je) smpilah tahap pgurusan pejabat dan business...hahahahaa..terer x? 
dalam masa yg sama network bsama2 kawan x d lupakan juga..always keep in touch juga..
saya jenis x kisah siapa pn suke je bkawan.
ada saja masa untuk sesiapa saja. 
so u all nk contct me anytime je...
keyhlah..sikit je celoteh d ptg jumaat ini
wassalam...





opsss!!! lupe lak...ini apa? ini hadiah daripada sahabat baikku ( wan sumayyah )..nope 4 my bufday @ wuts tapi juz as tnda persahabatan kami.
hahahahaaa..nak taw apa daalam tu?? tekalah kot2 btol kan...
baiklah..u all semua jaga diri baik2 yer...
wassalam..
Wan Sumayyah...terimakasih =)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan