Syuqran Jazilan for d click :)

My Friend

Ahad, 22 November 2009

~rest~rest~rest~



cantik x ??
agak2 selesa x?
ada beach lagi tu?
inilah my house...hihihi
actually dalam busy buat report saya belek2 terjumpa pic ini dan menarik perhatian saya.
kalau saya dapat buat report dalam keadaan yang sebegini rupa kan wah..besyukur sgt2.
tapi dalam hidup kita kena BSEDERHANA,sunnah Nabi...
apa pun alhmdulillah bersyukur pada Allah s.w.t di atas apa yang telah Allah berikan kepada kita sekarang.

"jalan-jalan di kampung semah
terjumpa plak adik semah
tersipu-sipu dia berjalan
terlanggar pokok sena

tersenak perot si semah ketawa"

hi~hi

baiklah,nak sambung buat report.
wassalam

5 ulasan:

  1. budak kuning kot perompak die sbb da ckp awai2 kan?hi~hi
    thanks igtkan
    nak masuk pun bg salam
    xde ppe dalam umah...hi~hi

    BalasPadam
  2. bahaya umah takde langsir..nanti masuk langsuir hahaa..totop cpat nanti ade org skodeng..:P

    BalasPadam
  3. itu pandangan dalam
    actually umah sy nie tinted sgt2..walaupn on lamp still cannot c from outside.....
    nmpk je cm tu
    dari dalam lutsinar...aahahahahaaa
    mahey tuuuuuuu

    BalasPadam
  4. awk ni amik pic umah saye x bgtau....
    patutla mcm knai ja......
    hu~hu...jgn mara......

    umah kite ke ni?




    hehe..acah jew...

    BalasPadam